<


Kom tot jezelf op ons boerenerf


De Schutkooi is een kleinschalige, biologische boerderij waar natuurinclusieve landbouw bedreven wordt. Hij ligt op een prachtige plek in natuurgebied de Maasheggen.

Stap op erf de Schutkooi even uit de drukte en uit de tijd! Ervaar drie dagen de rust van de omringende natuur, geniet ’s avonds in je houten tiny house van de stilte en de sterren, en kom tot jezelf. De retraite bestaat uit een combinatie van ontspanning, beweging en bewustwording. Er is veel tijd om zelf op pad te gaan. Het programma is deels individueel, deels met maximaal één andere deelnemer, zoals bijvoorbeeld de wandeling met de schaapskudde. 

Een natuurretraite is van maandagmiddag tot en met donderdagochtend, en omvat een rondleiding op het erf (een half uur), een wandeling met de Wereldboomkudde (een uur), een wandelsessie met wandelcoach Marieke Kersten (twee uur) en een ‘Vertelling’ (twee uur). Je krijgt informatie over fiets- en wandelroutes zodat je zelf de natuur in kunt, en er is de mogelijkheid om een biologisch-dynamisch tuinbouwbedrijf te bezoeken. Voor de voettocht met de wandelcoach kun je zelf een vraag inbrengen die je bezighoudt, maar dat hoeft niet.

Kosten

De kosten voor deze retraite bedragen € 695,-.  Als je wilt, kun je voor € 90,- een dag bijboeken. Deze bedragen zijn inclusief de huur van het tiny house, alle programmaonderdelen en BTW, exclusief maaltijden (je kunt zelf koken in je verblijf, maaltijden laten bezorgen of uit eten gaan). Beide tiny houses zijn voorzien van een glazen voorgevel met uitzicht over de Maasheggen, heerlijk bed, elektrische kookplaat, koelkast, verwarming, airco, douche en toilet. De huur is inclusief linnengoed, handdoeken en theedoeken.


Boeken

Voor boekingen, vragen of meer informatie: info@schutkooi.nl

Welkom!


Waarom een retraite voor uw medewerkers?

Uw medewerkers zijn het kostbaarste goed van uw organisatie. Vitaliteit van uw organisatie hangt dus sterk samen met de vitaliteit van uw medewerkers. Het is dus van groot belang dat uw medewerkers gezond zijn en met plezier naar het werk komen. Dan haalt u het maximale uit uw medewerkers. Een retraite kan bijdragen aan gezondheid en ontspanning van uw medewerkers en dus van uw organisatie.

Duurzame Inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is beleid waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met de specifieke omstandigheden en wensen van medewerkers in de verschillende fasen van hun leven en loopbaan. Duurzame inzetbaarheid richt zich op jong en oud. Voor organisaties is het belangrijk dat alle medewerkers goed inzetbaar blijven. Goed inzetbare medewerkers kunnen beter inspelen op aanpassing van hun takenpakket, verandering in hun loopbaan en ontwikkelingen in de organisatie.

Persoonlijk coachbudget (PCB)

Heeft u als werkgever wel eens overwogen om aan een medewerker een persoonlijk coachbudget te verstrekken?
Met dit budget draagt u bij aan de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker. Door coaching in te zetten kunnen in een vroegtijdig stadium vraagstukken rondom werk en privé beantwoord worden. Hierdoor voorkomt u een gespannen of ontevreden medewerker met alle gevolgen van dien. Een coachbudget verdient u dus altijd terug.
Daarnaast zijn de kosten van natuurretraite de Schutkooi inpasbaar in de Werkkostenregeling (WKR).